Elektrische fietsen

Weet u al hoe het is om voor altijd de wind in de rug te hebben? Elektrische fietsen zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst, omdat de kwaliteit van deze fietsen zich ontwikkeld heeft tot een degelijke en duurzame fiets. Of het nu in de stad is, of juist buitenaf waar u normaal gezien op een gewone fiets de harde wind haast niet kon trotseren, een elektrische fiets is een groot gemak in uw dagelijks leven. Even snel naar de supermarkt is er dan ook echt bij, zonder dat u zich hiervoor hoeft in te spannen.

Behalve dat uw fiets functioneel moet zijn, is het tegenwoordig ook belangrijk dat uw fiets er goed uit ziet. En dat u als fietser goed gezien wordt. Daarom is iedere elektrische fiets uit onze showroom voorzien van innovatieve verlichting en onderdelen welke ervoor zorgen dat u veilig gebruik van uw elektrische fiets kunt maken.

Het aanbod

Nieuw

Een fijne allrounder met acht versnellingen en een grote actieradius. Limited edition voor een speciale prijs.


Bekijk specificaties »
€2599.-*

Comfortabele, luxe afgemonteerde e-bike met een hoge actieradius. Als Batavus premium dealer beschikken wij exclusief over dit model


Bekijk specificaties »
€2599.-

Echte natuurliefhebbers kiezen voor de Orange C7 + HMB. De krachtige Bosch middenmotor biedt bij heuvelachtig terrein optimale ondersteuning. Voel de wind door je haren en ga lekker toeren!


Bekijk specificaties »
€2549.-*

Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano Steps middenmotor.   Ook in herenmodel leverbaar


Bekijk specificaties »
€2699.-*

Comfortabele e-bike met voorwielmotor!


Bekijk specificaties »
€1449.-*

Zeer complete e-bike met krachtige Bosch Active Line middenmotor en hydraulische velgremmen. Luxe afgemonteerd. Met 400Wh accu.


Bekijk specificaties »
€2699.-

Comfortabele e-bike met stille voorwielmotor. Damesframe met lage instap en geïntegreerd achterlicht in accu. Kies jouw gewenste accu.


Bekijk specificaties »
€1899.-*

Hippe en stoere transportfiets met elektrische ondersteuning


Bekijk specificaties »
€1449.-*

Niet voor niets de best verkochte elektrische fiets met voorwielmotor van Nederland: precies wat je nodig hebt. Niet meer, niet minder. En ook nog keuze uit drie verschillende stylings. Zo is er altijd een kleur die bij jou past. Wordt het mat zwart, s …


Bekijk specificaties »
€2099.-*

Gebruikt

Het aanbod wordt momenteel bijgewerkt.

Toegankelijk voor iedereen

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen. Van ons kunt u verwachten dat ieder model van hoge kwaliteit is. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie over de door ons gevoerde fietsmerken. Het is voor ons van groot belang dat uw elektrische fiets bij u past en dat u hier jarenlang plezier van zult hebben.

Interesse in een elektrische fiets van de zaak? De werkkostenregeling is wellicht erg interessant voor uw werkgever. Of bent u juist van plan om een elektrische fiets aan uw personeel aan te bieden? Afhankelijk van de beschikbare vrije ruimte kan de werkgever bijvoorbeeld een deel of zelfs de hele aanschafprijs van een elektrische fiets aan zijn personeel vergoeden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de voordelen van een elektrische fiets en hoe u gebruik kunt maken van deze interessante werkkostenregeling. Fietsen doet u immers voor het leven!

Onderhoud van uw elektrische fiets

Bij de aanschaf van uw elektrische fiets als verlengstuk van u zelf bieden wij u graag de nazorg die u nodig heeft. U ontkomt er helaas niet aan om uw elektrische fiets af en toe te onderhouden. Vervangings- en slijtageonderdelen worden vervangen en waar nodig wordt u fiets opnieuw voor u doorgemeten. Bij aanschaf ontvangt u van ons een servicekaart.

U krijgt drie servicebeurten voor een gereduceerd tarief:
1e servicebeurt: €0.-
2e servicebeurt: €10.-
3e servicebeurt: €17,50

Kunt u niet kiezen tussen onze modellen of wilt u worden voorzien van de juiste informatie? Vanuit onze showroom kunnen wij verschillende elektrische fietsen voor uw afstellen, zodat u kunt ondervinden welke fiets het verlengstuk van u zelf is. Iedere fiets wordt afgestemd op uw lichaamslengte voor een perfecte houding. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Grotestraat in Eibergen.