Elektrische fietsen

Weet u al hoe het is om voor altijd de wind in de rug te hebben? Elektrische fietsen zijn de laatste jaren steeds meer in opkomst, omdat de kwaliteit van deze fietsen zich ontwikkeld heeft tot een degelijke en duurzame fiets. Of het nu in de stad is, of juist buitenaf waar u normaal gezien op een gewone fiets de harde wind haast niet kon trotseren, een elektrische fiets is een groot gemak in uw dagelijks leven. Even snel naar de supermarkt is er dan ook echt bij, zonder dat u zich hiervoor hoeft in te spannen.

Behalve dat uw fiets functioneel moet zijn, is het tegenwoordig ook belangrijk dat uw fiets er goed uit ziet. En dat u als fietser goed gezien wordt. Daarom is iedere elektrische fiets uit onze showroom voorzien van innovatieve verlichting en onderdelen welke ervoor zorgen dat u veilig gebruik van uw elektrische fiets kunt maken.

Het aanbod

Nieuw

Razend snel van start en sprintend een heuveltje op. Dat kan gemakkelijk op de Chamonix T10 HMB met maar liefst 10 versnelling. Zo vind je altijd de juiste versnelling en de extra krachtige Bosch middenmotor biedt optimale ondersteuning onder alle omst …


Bekijk specificaties »
€2599.-*

Frame met optimale stabiliteit, Betrouwbare Bosch middenmotor met uitgebreid Bosch intuvia display en Bosch snellader.


Bekijk specificaties »
€2549*

Een fijne allrounder met acht versnellingen en een grote actieradius. Met de keuze uit ruime accu-capaciteit bepaal je zelf welke afstand je wilt fietsen. Voorzien van een handige gas/boost hendel


Bekijk specificaties »
€2649.-*

Comfortabele, luxe afgemonteerde e-bike . Voorzien van een geruisloze, extra krachtige Bosch middenmotor, uitgebreid Bosch intuvia display en Bosch snellader


Bekijk specificaties »
€2449.-*

Comfortabele, luxe afgemonteerde e-bike . Voorzien van een geruisloze Bosch middenmotor met Bosch Purion display  


Bekijk specificaties »
€2249.-*

Eenvoudig te bedienen e-bike met zeven versnellingen en geruisloze D-light voorwielmotor


Bekijk specificaties »
€1949.-*

Sportieve e-bike in een bijzonder jasje met veel aandacht voor design. Krachtige middenmotor en accu voor een grote actieradius.


Bekijk specificaties »
€2649.-*

Gebruikt

Het aanbod wordt momenteel bijgewerkt.

Toegankelijk voor iedereen

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen. Van ons kunt u verwachten dat ieder model van hoge kwaliteit is. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie over de door ons gevoerde fietsmerken. Het is voor ons van groot belang dat uw elektrische fiets bij u past en dat u hier jarenlang plezier van zult hebben.

Interesse in een elektrische fiets van de zaak? De werkkostenregeling is wellicht erg interessant voor uw werkgever. Of bent u juist van plan om een elektrische fiets aan uw personeel aan te bieden? Afhankelijk van de beschikbare vrije ruimte kan de werkgever bijvoorbeeld een deel of zelfs de hele aanschafprijs van een elektrische fiets aan zijn personeel vergoeden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de voordelen van een elektrische fiets en hoe u gebruik kunt maken van deze interessante werkkostenregeling. Fietsen doet u immers voor het leven!

Onderhoud van uw elektrische fiets

Bij de aanschaf van uw elektrische fiets als verlengstuk van u zelf bieden wij u graag de nazorg die u nodig heeft. U ontkomt er helaas niet aan om uw elektrische fiets af en toe te onderhouden. Vervangings- en slijtageonderdelen worden vervangen en waar nodig wordt u fiets opnieuw voor u doorgemeten. Bij aanschaf ontvangt u van ons een servicekaart.

U krijgt drie servicebeurten voor een gereduceerd tarief:
1e servicebeurt: €0.-
2e servicebeurt: €10.-
3e servicebeurt: €17,50

Kunt u niet kiezen tussen onze modellen of wilt u worden voorzien van de juiste informatie? Vanuit onze showroom kunnen wij verschillende elektrische fietsen voor uw afstellen, zodat u kunt ondervinden welke fiets het verlengstuk van u zelf is. Iedere fiets wordt afgestemd op uw lichaamslengte voor een perfecte houding. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Grotestraat in Eibergen.